דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (10-15 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות סלמון מטוגנות
גם קציצות אפשר להכין מדג סלמון
  • 1 לקצוץ את הבצל הירוק, הכוסברה, הבצל (דק) והשום.
  • 2 לערבב את הסלמון עם כל המצרכים (מלבד השמן) עד לקבלת עיסה (להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 3 להניח את התערובת בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 4 להכין קציצות סלמון ולטגן בשמן חם כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 5 להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 38.6% 40.2% 18.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב