דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת קישואים, אפונה ופסטו ללא קמח
שילוב נהדר של טעמים לארוחת הערב
  • 1 מגרדים את הקישואים על פומפייה וסוחטים מעט מהנוזלים.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או כל תבנית אחרת בגודל דומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 41.1% 29.1% 22.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב