שילוב נפלא של רוטב סויה וסירופ מייפל בדג
1. מחממים את שמן הזית במחבת מעל להבה בינונית ומחכים שירתח.
2. מניחים את פילה הסלמון במחבת על הצד עם העור ומטגנים כדקה.
3. מערבבים את שאר המצרכים בקערה ומוזגים מעל הדג.
4. מנענעים את הדג קצת במחבת. במידה ונדבק אפשר לנסות להזיזו עם תרבד (בזהירות שלא יתפרק - לא חובה).
5. מכסים את המחבת ומבשלים כ- 10 דקות כשמדי פעם פותחים את המכסה ומוזגים קצת רוטב על הדג.
6. לקראת סוף הבישול אפשר לפצוע את הדג עם סכין ולראות את אם הוא מוכן לפי טעמכם, ולהשאירו על האש עוד כמה דקות במידת הצורך.
7. בתיאבון
עדיף רוטב סויה של ימאסה, אחרת אם היא לא מתוקה תוסיפו עוד כף מייפל. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.