דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

418 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון עם סויה, מייפל ורוזמרין
שילוב נפלא של רוטב סויה וסירופ מייפל בדג
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת מעל להבה בינונית ומחכים שירתח.
  • 2 מניחים את פילה הסלמון במחבת על הצד עם העור ומטגנים כדקה.
  • 3 מערבבים את שאר המצרכים בקערה ומוזגים מעל הדג.
  • 4 מנענעים את הדג קצת במחבת. במידה ונדבק אפשר לנסות להזיזו עם תרבד (בזהירות שלא יתפרק - לא חובה).
  • 5 מכסים את המחבת ומבשלים כ- 10 דקות כשמדי פעם פותחים את המכסה ומוזגים קצת רוטב על הדג.
  • 6 לקראת סוף הבישול אפשר לפצוע את הדג עם סכין ולראות את אם הוא מוכן לפי טעמכם, ולהשאירו על האש עוד כמה דקות במידת הצורך.
  • 7 בתיאבון חיוך

עדיף רוטב סויה של ימאסה, אחרת אם היא לא מתוקה תוסיפו עוד כף מייפל. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 43% 39.6% 16.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.76 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב