מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 260 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פרגית מטוגנת וקצוצה עם בצל ותבלינים
- 1 לערבב את כל התבלינים עם 1/2 כוס השמן, למרוח על הפרגיות השלמות ולהניח למשך לילה במקרר (או לפחות למשך 3-4 שעות). להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני הטיגון.
- 2 במחבת חמה לצקת כף שמן לכל פרגית ולטגן טיגון של 3-5 דקות עד להשחמה מלאה.
- 3 לטגן גם את רצועות הבצל והפיסטוקים.
- 4 לחתוך את הפרגיות המטוגנות לרצועות דקות ככל הניתן (זהירות הן חמות). במידה ויש חתיכות של פרגיות שלא טוגנו היטב - ניתן להוסיף אותן לטיגון
- עם הפיסטוקים והבצל. הטיגון צריך להיות קצר על מנת לא לייבש את הפרגיות.
- 5 להעביר את השווארמה לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הפרגיות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
42.1% |
45.7% |
10.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב