דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קציצות קישואים עם גבינה
קציצות קישואים טעימות לארוחת הערב
  • 1 מגררים את הקישואים כולל הקליפה במגררת עבה.
  • 2 מפזרים מעט מלח מעל הקישואים המגוררים, ומניחים במסננת למשך כשעה כדי לאפשר להם להגיר נוזלים.
  • 3 מכסים את הקישואים במגבת מטבח נקייה, ובעזרת המגבת סוחטים את עודפי המים.
  • 4 שמים את הקישואים בקערה גדולה ומוסיפים את השום הטחון, פירורי הלחם, אבקת האפייה, הביצים, הגבינה המגוררת (ניתן להשתמש גם בגבינת גרוייר), הכוסברה, הבצל הירוק והפלפל השחור, ולערבב היטב.
  • 5 יוצרים מהתערובת כדורים ולוחצים בעדינות כדי לשטח.
  • 6 מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית, מטגנים כ- 5 דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד כמה דקות או עד להשחמה קלה.
  • 7 מגישים עם גוואקמולה וסלסת עגבניות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הכנת הגוואקמולה:
  • 1 מרוקנים את האבוקדו וקוצצים גס (רצוי שיישארו מעט גושי אבוקדו מעט שלמים).
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים קלות.
  • 3 טועמים ומתקנים תיבול.
  • הכנת סלסת העגבניות:
  • 1 להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולקצוץ בפולסים.
  • 2 יש לשים לב לא לקצוץ יתר על המידה.

זמן ההכנה כולל את זמן הגרת הנוזלים מהקישואים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 30.6% 17% 40.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב