מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
רעיון מקורי וטעים שכולם אוהבים
- 1 לגרד בעדינות את קליפת הקישואים ולחתוך כל קישוא לחצי (לרוקן את הפנים).
- 2 לתבל את פילה העוף במעט מלח ופלפל שחור, להניח על כל חצי קישוא פילה אחד וכך להכין את כולם.
- 3 להניח את הקישואים הממולאים על נייר אפייה בתבנית ולאפות בחום גבוה למשך כ- 10 דקות.
- 4 בינתיים לטרוף את הביצים עם הכמון והשומשום, לטבול כל קישוא בתערובת הביצים ולטגן בשמן חם.
- 5 להניח את הקישואים המטוגנים על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
26.3% |
50.9% |
17.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב