דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קישואים במילוי פילה עוף
רעיון מקורי וטעים שכולם אוהבים
  • 1 לגרד בעדינות את קליפת הקישואים ולחתוך כל קישוא לחצי (לרוקן את הפנים).
  • 2 לתבל את פילה העוף במעט מלח ופלפל שחור, להניח על כל חצי קישוא פילה אחד וכך להכין את כולם.
  • 3 להניח את הקישואים הממולאים על נייר אפייה בתבנית ולאפות בחום גבוה למשך כ- 10 דקות.
  • 4 בינתיים לטרוף את הביצים עם הכמון והשומשום, לטבול כל קישוא בתערובת הביצים ולטגן בשמן חם.
  • 5 להניח את הקישואים המטוגנים על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 26.3% 50.9% 17.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב