דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 485 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה ופטריות מוקרמים
  • 1 לאחר קילוף תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות ולבשל עם כפית מלח כ- 20 דקות עד להתרככות ולהניח במסננת.
  • 2 לחמם במחבת את החמאה ושמן הזית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שמשחים.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולטגן 10 דקות נוספים.
  • 4 להוסיף את השמנת לבישול עם חצי כפית מלח ופלפל שחור, לבשל עוד 10 דקות עד שהשמנת הצטמצמה מעט ולכבות את האש.
  • 5 את תפוחי האדמה יש לפזר בתבנית אפייה ולשפוך מעליהם את השמנת לבישול.
  • 6 לאפות בתנור בחום 180 מעלות צלזיוס כשעה עד שמוכן.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מגוון גבינות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 23.2% 10.6% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב