אחת העוגות הכי טעימות לסופ"ש
1. מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
2. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר וסוכר הוניל עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
3. מוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבוב איטי, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים.
4. מוסיפים את הקמח המנופה וממשיכים לערבב מעט עד שכל המצרכים מתאחדים.
5. יוצקים חצי מכמות הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. בשלב זה מפזרים על כל שטח הבלילה את אגוזי המלך, הדבש והקינמון.
6. יוצקים מעל את הבלילה שנותרה ומיישרים מלמעלה.
7. אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 40 דקות (תלוי בסוג התנור).
8. ישר כשהעוגה יוצאת מהתנור מוזגים עליה את סירופ המייפל בנדיבות.
9. מפדרים מעט באבקת סוכר (אפשר עם שבלונה כמו שאני עשיתי).
10. מתקבלת עוגת מייפל אגוזים מושלמת.
11. בתיאבון