מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חזה עוף צרוב עם בצל לארוחת הצהריים
- 1 לנקות את חזות העוף ולייבש (כל חזה עוף שלם במשקל של כ- 600 גרם). לפרוס את חזה העוף לפרוסות גדולות (בערך כמו לשניצל) ולהניח בצד.
- 2 לערבב בקערית את השמן והתבלינים, ולמרוח על גבי פרוסות חזה העוף. לחמם על אש גבוהה את מחבת הפסים ולהניח את חזה העוף לצריבה של דקתיים משני הצדדים.
- 3 את פרוסות חזה העוף הצרובות (לאחר קירור) לפרוס לחתיכות דקות דקות ולהניח בצד.
- 4 לצרוב את הבצל בשמן במחבת פסים עד להשחמה. כשהבצל שחום ויפה להוסיף את חזה העוף החתוך כמו שווארמה, לערבב היטב ולהמשיך לצרוב למשך כ- 5 דקות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת פסים + מברשת למריחה.
מומלץ לאכול בליווי טחינה, סלט, חריף או עמבה. מומלץ לאכול בתוך פיתה/טורטייה/לאפה. אפשר לאכול גם כתוספת למנת ירק או פחמימה. תנסו ותיהנו! התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
19.1% |
68.9% |
10.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב