דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קניידלך במרק עוף
  • 1 על כל כוס קמח מצה יש להוסיף 2 כוסות מים רותחים.
  • 2 שפכו לקערה את קמח המצה, פלפל ומלח וערבבו.
  • 3 הוסיפו את השמן והמים הרותחים, ערבבו והמתינו כעשר דקות.
  • 4 לאחר מכן הוסיפו 2 ביצים.
  • 5 כעת יש להמתין כעשרים דקות.
  • 6 בינתיים יש להכין מרק עוף - יש למלא סיר מים (4 כוסות), להוסיף מלח, פלפל, שמיר קצוץ ועוף.
  • 7 כעת כשהמרק מוכן, הרטיבו את כפות הידיים וצרו מן העיסה כדורים קטנים. את הכדורים העבירו לסיר המרק.
  • 8 הקניידלך מוכן כאשר הכדורים צפים והמרק רותח.
  • 9 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף למרק כל ירק שתרצו - גזר, סלרי, תפו"א ועוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 20.1% 30.4% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב