דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות קינואה אדומה צמחוניות
לביבות קינואה קלות וטעימות
  • 1 מבשלים את הקינואה האדומה ביחד עם המים למשך כרבע שעה (הקינואה האדומה לוקחת קצת יותר זמן בישול מקינואה לבנה והיא גם קצת יותר כבדה). מכבים את הסיר ומשאירים את הסיר מכוסה למשך כ- 20 דקות. מוציאים את הקינואה ומעבירים למגש להתקרר.
  • 2 מעבירים את הקינואה לקערה יחד עם שאר מצרכי הלביבות, מערבבים, יוצרים עם הידיים קציצות ומניחים על נייר אפייה זו לצד זו. מזליפים מעל מעט שמן זית.
  • 3 אופים את הלביבות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות. מתקבלות לביבות קינואה מושלמות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 18.2% 19.1% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב