מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הטבעות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רעיון נהדר לארוחת הערב
- 1 לגרד בעדינות את קליפת הקישוא (לא לקלף) ולחתוך לעיגולים ברוחב 1 ס"מ.
- 2 בעזרת כוסית קטנה להוציא את פנים הקישוא - מתקבלת טבעת קישואים (משאירים מבשר הקישוא בדפנות - את פנים הקישוא ניתן לשמור למתכון אחר).
- 3 לטרוף את הביצים עם שאר המצרכים.
- 4 לחמם את השמן במחבת ולסדר בה את הטבעות בזהירות.
- 5 למזוג את החביתה בתוך הטבעות ולטגן כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
- 6 להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להוסיף קוביות קטנות של חזה עוף.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.3% |
52.5% |
15.8% |
25.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב