רעיון נהדר לארוחת הערב
1. לגרד בעדינות את קליפת הקישוא (לא לקלף) ולחתוך לעיגולים ברוחב 1 ס"מ.
2. בעזרת כוסית קטנה להוציא את פנים הקישוא - מתקבלת טבעת קישואים (משאירים מבשר הקישוא בדפנות - את פנים הקישוא ניתן לשמור למתכון אחר).
3. לטרוף את הביצים עם שאר המצרכים.
4. לחמם את השמן במחבת ולסדר בה את הטבעות בזהירות.
5. למזוג את החביתה בתוך הטבעות ולטגן כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
6. להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
7. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.