מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 253 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילוב נפלא של טעמים, "תפיקו הפקות"
- 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
- 2 להשרות את חזה העוף הפרוס במרינדה למשך כשעה-שעתיים לפחות (מומלץ למשך לילה) בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר.
- 3 לשמן מחבת פסים (פלנצ`ה) ולצלות את חזה העוף משני הצדדים (ניתן להבריש מהמרינדה תוך כדי הטיגון לפי הצורך).
- 4 להניח על מצע פירה תפוחי אדמה עם אחת התוספות המומלצות בצלחת ולפזר מעל בוטנים ואגוזי מלך גרוסים גס. ניתן גם לזלף מעל חזה העוף מעט סילאן של "הדקלאים" לפי הטעם.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה + שעועית ירוקה מוקפצת ברוטב סויה/אספרגוס חלוט/ירקות קלויים/סלט עלי בייבי.
הערך התזונתי לא כולל את התוספות לחזה העוף. זמן ההכנה כולל את זמן השרית חזה העוף במרינדה. הופק בשיתוף "הדקלאים" המייצרת סילאן מג`הול ישראלי איכותי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
9.9% |
64.1% |
25.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב