דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חביתיות כשרות לפסח
גם בפסח אפשר ליהנות מחביתיות
  • 1 לשבור את המצות לתוך קערה, להוסיף מעליהן מים ולהמתין כ- 5 דקות. לפורר את המצות עם מזלג.
  • 2 לגרד את הגבינות ולהוסיף לקערה או להוסיף את הגבינות לקערה ולרסק עם מזלג.
  • 3 להוסיף את הבצלים הירוקים, הפטרוזיליה והכוסברה. להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף את התבלינים, לטעום (אם צריך לתקן) ולערבב היטב. לתת לתערובת לנוח כ- 5 דקות.
  • 5 ליצור קציצות מהתערובת ולטגן בשמן משני הצדדים. להגיש עם מלפפונים חמוצים וזיתים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 30.4% 24.7% 41.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב