מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המדליונים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
טעים, מהיר וקל
- 1 קולפים, שוטפים ומגררים במגררת דקה את הבטטות.
- 2 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
- 3 מעבירים כף גדושה לתבניות מאפינס מסיליקון (או יוצרים קציצות בידיים) ומניחים על נייר אפייה.
- 4 אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
- 5 אוכלים מיד או שומרים במקרר/במקפיא ומחממים לפני ההגשה.
- 6 בתיאבון
- גיוונים:
- 1 אפשר להחליף את הבטטה בתפוחי אדמה, תרד מבושל או (משקית), קישואים עם או בלי גזר וכדומה.
- 2 ניתן להוסיף גבינה מלוחה מגוררת או מפוררת ולהוריד את כמות המלח.
- 3 גם בלי גבינות יוצא טעים - רק ירק וביצים.
- 4 ניתן ליצור לביבות ולטגן.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד סלט ירקות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
21% |
27.7% |
45.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב