מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- העוגה
- ביצה - 4 Large
- סוכר - 3/4 כוס - סה"כ (134 גרם)
- סוכר וניל - 2 אריזות נייר - סה"כ (20 גרם)
- בננה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (303 גרם)
- דבש - 3/4 כוס - סה"כ (258 גרם)
- שמן קנולה - 3/4 כוס - סה"כ (180 מ"ל)
- קינמון - כפית שטוחה
- זנגביל טחון - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
- קמח תופח - 1½ כוסות - סה"כ (233 גרם)
- תה חזק חם - כוס אחת
- הקישוט
- בננה - יחידה בינונית (101 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מושלם של דבש ובננה
- 1 לבחוש חזק את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
- 2 להוסיף את הבננות, להמשיך לבחוש ולהוסיף את שאר המצרכים (חוץ מהבננה לקישוט) לפי הסדר (התה החם צריך להיות אחרי הדבש) בתנועות בחישה.
- 3 להעביר את תערובת העוגה אל תבנית משומנת ומקומחת (תבנית עגולה - אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף), ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
- 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפרוסות בננה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה (אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף).
הערך התזונתי לא כולל את התה החם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
21.7% |
7% |
69.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב