דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג ברוטב שקדים
ארוחת דגים טעימה וקלה להכנה
  • 1 לתבל את הדגים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון, להניח בצד למשך כ- 10 דקות, לתבל בפירורי לחם וביצה טרופה (אפשר גם הפוך - קודם בביצה טרופה ואז בפירורי לחם), ולטגן בשמן משני צדדים עד להזהבה.
  • 2 לבשל את כל מצרכי הרוטב למשך כ- 5 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
  • 3 להניח את הדגים המטוגנים בתבנית פיירקס, למזוג את הרוטב מעל ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 32.5% 53% 12.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב