דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה

  • חזה עוף - 3 יחידות - סה"כ (1.31 ק"ג)
    3 פרפרים (סה"כ 12 פרוסות)
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הירקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • שום - 3 שיניים
    קצוצות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגורדים
  • סלרי - כרפס - גבעול (45 גרם)
    חתוך דק
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון הגלילים
  • רוטב צ`ילי מתוק - 2 כפות - סה"כ (48 מ"ל)
    להגשה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף במילוי ירקות
מנה מנצחת שכולם אוהבים
  • 1 לטגן במעט שמן את כל הירקות, לתבל לפי הטעם ולקרר.
  • 2 להניח על כל פרפר חזה עוף ממלית הירקות, לגלגל בזהירות, להדק ולסגור בעזרת קיסמים.
  • 3 לטגן את כל הגלילים עד להשחמה.
  • 4 למרוח עליהם רוטב צ`ילי בנדיבות, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 כל פרפר חזה עוף לחתוך ל- 4 פרוסות (סה"כ 12 פרוסות) ולהגיש.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 19.3% 65.7% 12.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב