דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מייפל בחושה
קלה כל כך, טעימה כל כך
  • 1 לערבב בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר החום והקינמון עד לפיזור אחיד של כל המצרכים. לעשות גומה בתערובת ולהניח בצד.
  • 2 לערבב בקערה בינונית את הביצים, מיץ התפוחים, השמן והמייפל עד לקבלת תערובת אחידה. למזוג את תערובת הנוזליים אל תערובת הקמח, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה. להיזהר שלא לערבב יתר על המידה.
  • 3 למזוג את הבלילה אל תבנית אפייה משומנת, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 30-35 דקות. לאחר כחצי שעה יש לבדוק בעזרת קיסם שהפירורי יוצאים לחים.
  • 4 להוציא את העוגה מהתנור, לחורר אותה מעט בעזרת קיסם ולהשקות אותה במייפל. להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולצנן. לקשט באבקת סוכר לפי הטעם ולהגיש!
  • 5 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 העוגה בעלת טעם מתוק עדין. מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף 1/4 כוס סוכר לבן או דחוס (לבחירתכם).
  • 2 ניתן להוסיף 1/3 כוס שקדים או פקאנים חתוכים גס לבלילה.
  • 3 אני השתמשתי בתרכיז של סיידר הגליל ללא תוספת סוכר ומהלתי במים. ניתן להשתמש במיץ תפוחים קנוי (נקטר) או להחליף במיץ תפוזים.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

העוגה נשמרת בכלי אטום בטמפרטורת החדר. בימים חמים במיוחד אפשר במקרר אבל להגיש כשהיא בטמפרטורת החדר. תיהנו!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18.5% 8.9% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב