מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעימה בטירוף - לא רק בראש השנה
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך כ- 3 דקות במהירות גבוהה.
- 3 מורידים את המהירות ומוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהקמח והפקאנים.
- 4 מפסיקים את פעילות המיקסר ועם מרית מקפלים את הקמח המנופה לתערובת בשתי פעמים (פעמיים).
- 5 מכניסים את העיסה לתבנית (ראו ציוד נדרש) מצופה בנייר אפייה.
- 6 מסדרים מעל את הפקאנים.
- 7 מכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה במשך כ- 45-50 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- 8 מוציאים את העוגה, מקררים ומניחים על צלחת הגשה נאה.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מאורכת 30 ס"מ או תבנית קוגלהוף 26 ס"מ.
מי שלא אוהב אלכוהול יכול להחליף את הרום ב- 1/4 כוס חלב סויה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
23.5% |
7.6% |
67.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב