דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 390 גרם למנה\יחידה (10-14 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטל דה צ`וקלו
מתכון טעים מצ`ילה
  • 1 קוצצים את הבצל, שמים בסיר בינוני את הבשר הטחון ואת הבצל ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה, עד שניגרים נוזלים והבשר חצי מוכן (כ- 10 דקות). מתבלים בפפריקות, במלח ובפלפל השחור, בוחשים ומכבים את האש.
  • 2 מפשירים את גרעיני התירס ומרסקים במעבד מזון. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצה ובוחשים. מתבלים במלח, פלפל טחון, מעט אבקת מרק ומעט בזיליקום. בוחשים היטב.
  • 3 ההרכבה בתבנית: מרססים שמן על התבנית (או מורחים מעט מרגרינה). מניחים את הבשר מהסיר ומפזרים בכל התבנית. פורסים את הביצים הקשות ומפזרים את הפרוסות מעל הבשר. מפזרים את הזיתים המגולענים ועל הכל את התירס הטחון.
  • 4 זורים מעט סוכר ואופים בחום בינוני של כ- 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד שהמאפה משחים (כ- 45 דקות).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חרס או פיירקס גדולה בגודל של תבנית 28.

מתכון טעים מבית היוצר של חמותי הצ`יליאנית. האפייה של הפשטידה הכי טעימה כאשר היא נאפית בתבנית חרס גולמית וכבדה. בדרום אמריקה בכל מקום ניתן לקנות. בארץ, כל תבנית חרס שיש לכם תהיה טובה. במקביל לתבנית הגדולה, חמותי מכינה גם כמה מנות בתבניות אישיות. יש גם גירסה צימחונית - במקום הבשר מטגנים בצל עם פטריות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 9.7% 25.4% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב