דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוחים הפוכה
עוגה טעימה ומרשימה
  • 1 לשמן את התבנית עם מעט חמאה. לסדר בתחתית התבנית את פרוסות התפוחים ולפזר מעל את הסוכר והקינמון. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה (ידנית או במיקסר עם וו גיטרה) את הקמח התופח, הסוכר וסוכר הוניל. להוסיף את השמן והביצים, ולהמשיך לערבב עד לקבלת בלילה אחידה (להיזהר שלא לערבב יתר על המידה - יפגע באווריריות העוגה). להוסיף לבלילה (בתנועות קיפול) את אגוזי המלך המקומחים מעט, לצקת את הבלילה אל התבנית ולפזר מעל את השומשום.
  • 3 להכניס לתנור שחומם מראש לאפייה של כ- 40 דקות (קיסם הננעץ במרכז העוגה צריך לצאת עם מעט פירורים). להפוך בזהירות את העוגה על צלחת הגשה נאה או סטנד לעוגה ולפדר באבקת סוכר.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 35.2% 7.3% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב