דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדונאטס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דונאטס קינמון בתנור
אין כמו דונאטס קינמון בחנוכה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והקינמון ביחד עד לפיזור אחיד, לעשות גומה במרכז ולהניח בצד.
  • 3 לערבב בקערה נפרדת את הביצים, השמן והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. למזוג אל תערובת הקמח ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה (להיזהר שלא לערבב יתר על המידה).
  • 4 להעביר את התערובת אל שקית זילוף ולזלף אל תבנית דונאטס משומנת עד למחצית מהגובה (המאפה תופח).
  • 5 לאפות את הדונאטס בתנור שחומם מראש למשך כ- 10-12 דקות עד להזהבה קלה ועד שהם קפיציים למגע. בינתיים להכין את הציפוי (פשוט לערבב את הסוכר עם הקינמון בקערה).
  • 6 לצנן 2-3 דקות עד שניתן לגעת בידיים, להוציא מהתבנית ולטבול מיד בקערת הסוכר והקינמון.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן לצפות את הדונאטס לאחר הצינון באבקת סוכר מעורבבת עם מעט קינמון (במיוחד למי שלא אוהב מרקם של גרגירי סוכר בפה).
  • 2 ניתן לשמן מעט (עם תרסיס שמן) את הדונאטס לפני הציפוי (או למרוח מעט חמאה מומסת) במידה והסוכר לא נדבק אליו היטב.

ציוד נדרש: תבנית דונאטס.

מתאים לפינוק של בוקר במקום מיני מאפינס וכמובן גם לחנוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 8.8% 9.8% 81%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב