דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס דלעת וחמאת בוטנים מקמח כוסמין מלא
שילוב מופלא של טעמים במאפינס אחד
  • 1 טורפים את הביצים, מוסיפים להן את חמאת הבוטנים, סירופ האגבה, מקל הוניל ופירה הדלעת ומערבבים היטב.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והתבלינים.
  • 3 מאחדים את תערובת הקמחים עם תערובת הביצים. חשוב לאחד את כל המצרכים היטב, אך לא לערבב יותר מדי!
  • 4 מוסיפים את פתיתי חמאת הבוטנים ומערבבים. מעבירים את הבלילה לתבניות מאפינס ומפזרים כמה פתיתים מעל לקישוט.
  • 5 אופים את המאפינס בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך כ- 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא נקי (יכול להיות שמאפינס בפנים יהיה עדיין רך וזה בסדר, כי אחרי שהייה במקרר הוא יתייצב).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית ל- 12 מאפינס.

הערך התזונתי לא כולל את פירה הדלעת, סירופ האגבה, מקל הוניל, האניס הטחון ופתיתי חמאת הבוטנים. אני בחרתי לאפות את המאפינס כעוגת מאפינס קטנה (אבל זה רק לצורך גיוון). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 27.5% 26.7% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב