מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה נהדרת לפתוח איתה את הארוחה
- 1 מתחילים עם המלית: מחממים את השמן במחבת רחבה (אפשר להשתמש גם בווק) ומטגנים את חזה העוף, השום והג`ינג`ר למשך כדקה. מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום, הכרוב, הבצל הסגול ופלפל הצ`ילי, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- 2 מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר ומיץ הליים, ומערבבים היטב.
- 3 מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים ליצירת "דבק" לאגרול.
- 4 מניחים את עלי הסיגר המרוקאי על משטח עבודה כשצד החלק על המשטח, ממלאים במלית שהכנו רק בחלק הקרוב ומתחילים לגלגל את העלה. לאחר הגלגול מקפלים פנימה משני הצדדים ומגלגלים בהדיקות.
- 5 מדביקים את קצה עלה הסיגר עם ה"דבק" שהכנו ומניחים בתבנית האפייה. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
- 6 מברישים את האגרולים במעט שמן ואופים למשך כחצי שעה עד להזהבה.
- 7 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
14.9% |
38.3% |
43.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב