דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (בגודל בינוני (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל תירס בציפוי פנקו שום
ארוחת ערב צמחונית טעימה לכל המשפחה
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה (קלופים) במים עד לריכוך, למעוך לפירה חלק ולצנן היטב.
  • 2 להוסיף לפירה את התירס, הקמח, פירורי הלחם, הביצים, המלח, הפלפל השחור והכורכום, לערבב היטב ולהכניס למקרר להתייצבות לכשעה מינימום.
  • 3 לטרוף את הביצים בקערה עמוקה ולשים את הפנקו בצלחת שטוחה.
  • 4 להוציא את התערובת מהקירור, ליצור קציצה שטוחה בכף היד (לעצב לעיגול), לטבול בביצים הטרופות ולאחר מכן לצפות בפנקו (ניתן להשתמש בידיים רטובות אם התערובת דביקה). בשלב זה ניתן להקפיא עד לשימוש.
  • 5 להניח את שניצלי התירס בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 6.8% 15.8% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב