מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (2 שוקיים למנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים לילדים לאחר בית הספר
- 1 להניח את העגבניות המרוסקות בקערה.
- 2 להוסיף לקערה את שאר המצרכים (מלבד חלקי העוף) ולבחוש היטב.
- 3 להוסיף את חלקי העוף ולערבב כך שהעוף יספוג את הרוטב.
- 4 להניח כמה שעות (אפילו ללילה) במקרר.
- 5 להעביר אל תבנית אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי או עד להשחמה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי של שוקי העוף מחושב על פי החלקים האכילים בלבד ולכן כך מופיע במצרכים - יש להשתמש ב- 10 שוקי עוף שלמים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם משתמשים בעגבניות טריות - יש להשתמש ב- 5 עגבניות גדולות וחתוכות לקוביות קטנות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
30.2% |
55.2% |
12.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב