גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוף בתנור עם עגבניות מרוסקות |
חלקי עוף (שוקיים או כרעיים) ברוטב עגבניות מרוסקות עם בצל ושום לארוחת צהריים טעימה וקלה במיוחד להכנה, 453 קלוריות למנה, 158 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 26.11.2016
5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (2 שוקיים למנה))
הערך התזונתי של שוקי העוף מחושב על פי החלקים האכילים בלבד ולכן כך מופיע במצרכים - יש להשתמש ב- 10 שוקי עוף שלמים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם משתמשים בעגבניות טריות - יש להשתמש ב- 5 עגבניות גדולות וחתוכות לקוביות קטנות.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 453 | 158 |
חלבונים (גרם) | 45.27 | 15.83 |
פחמימות (גרם) | 10 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.12 | 0.74 |
שומנים (גרם) | 24.72 | 8.64 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.54 | 1.59 |
כולסטרול (מ"ג) | 150.4 | 52.59 |
נתרן (מ"ג) | 628.71 | 219.83 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.6 | 0.56 |
מים (גרם) | 129.68 | 45.34 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 46.24 | 16.17 |
ויטמין B (מ"ג) | 13.68 | 4.78 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.4 | 0.14 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.31 | 3.6 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.07 | 0.72 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.74 | 0.26 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 17.5 | 6.12 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.51 | 0.18 |
ויטמין C (מ"ג) | 4 | 1.4 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.2 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.63 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 6.84 | 2.39 |
סידן (מ"ג) | 39.54 | 13.83 |
ברזל (מ"ג) | 2.55 | 0.89 |
מגנזיום (מ"ג) | 44.7 | 15.63 |
זרחן (מ"ג) | 315.17 | 110.2 |
אבץ (מ"ג) | 4.75 | 1.66 |
אשלגן (מ"ג) | 478.48 | 167.3 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.24 | 1.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.14 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.68 | 0.94 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 4.9 | 1.71 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 4.08 | 1.43 |