דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 179 גרם למנה\יחידה (מס` יחידות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת תירס עם זיתים
פשטידת תירס קלה עם זיתים
  • 1 לשים את מצרכי הבצק (חוץ מהשמן לשימון התבנית) עד לקבלת בצק אחיד, ומשטחים בעזרת הידיים על תבנית משומנת ועל הדפנות. אני אפיתי בתבניות אישיות חד פעמיות כמו בתמונה.
  • 2 מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי היטב ושופכים על הבצק.
  • 3 מפזרים מעל את תערובת הציפוי ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד להזהבה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אישיות חד פעמיות לפשטידות אישיות או תבניות בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 29.3% 20% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב