דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בתנור בזיגוג מייפל ושום
מרינדה טעימה במיוחד לעוף בתנור
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 250 מעלות.
  • 2 מערבבים היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • 3 מורחים את המרינדה על העוף ומסדרים בתבנית אפייה.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ושולחים לתנור לכשעה ורבע עד שהעופות מתרככים.
  • 5 מסירים את נייר האלומיניום, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים עוד כחצי שעה עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. יש להשתמש ב- 5 כרעי עוף שלמים (במצרכים כתוב "חלקים אכילים בלבד" על מנת לקבל ערך תזונתי מדויק ככל הניתן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 18% 70.1% 11%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב