מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם חגיגית וגם פרווה
- 1 להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת מרקם חלק.
- 2 להוסיף לסירוגין את השמן, הקמח וקוביות התפוחים, ולבחוש בעדינות.
- 3 להוסיף את המים הרותחים בהדרגה, ואם היה שהמרקם דליל מדי - אפשר להוסיף מעט קמח.
- 4 להעביר את התערובת אל תבנית עגולה משומנת ומקומחת.
- 5 לסדר את פלחי התפוחים מעל העוגה, לפזר את הקינמון (עדיף דרך מסננת דקה), לפזר את הסוכר החום ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
- 6 לערבב את הריבה והמים החמים ולהבריש את העוגה בעודה חמה.
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
20.7% |
6.4% |
70.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב