דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות לכל רולדה (סה"כ 4 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת פטריות ובצל
רולדה טעימה לכל המשפחה
  • 1 לא לשכוח להפשיר את בצק העלים.
  • 2 בינתיים לטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הפטריות והתבלינים, להמשיך לטגן כ- 3-4 דקות תוך כדי
  • ערבוב ולקרר.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולחלק את תערובת הפטריות ל- 4 מנות שוות.
  • 5 לרדד כל חלק מהבצק לעלה, למלא חלק מתערובת הפטריות, לגלגל לרולדה, להדק היטב את הקצוות וכך להכין את שאר הרולדות.
  • 6 להניח את הרולדות על נייר אפייה בתוך תבנית, למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את השומשום. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהרולדות מזהיבות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 33% 10% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב