דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש ברוקולי ועגבניות עם גבינה בולגרית
קיש ברוקולי טעים עם מגוון תוספות
  • 1 לערבל במיקסר את החמאה ביחד עם הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את הביצה והמים, ולהמשיך לעבד עד שנוצר בצק.
  • 2 לרדד את הבצק לעיגול גדול במעט מגודל התבנית (ראו ציוד נדרש).
  • 3 להניח את הבצק בתבנית ולהדק היטב לבסיס ולשוליים (ליישר את הקצוות).
  • 4 בעזרת מזלג לחורר מעט את הבצק ולהקפיא עד שהמלית מוכנה.
  • 5 לערבב את כל מצרכי רוטב הרויאל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 6 בינתיים לטגן מעט את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
  • 7 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות צלזיוס.
  • 8 להוציא את הבצק מההקפאה, להניח בבסיס את הבצל המטוגן, מעל את הברוקולי המוקפא, עגבניות השרי והגבינה הבולגרית.
  • 9 למזוג מעל את רוטב הרויאל באיטיות עד לקצה התבנית. במידה ונשאר לכם מעט מהבצק הפריך ניתן להכין ממנו קישוט מעל כפי שאני הכנתי (אני הנחתי את עלי הבצק לאחר אפייה חלקית של הקיש כדי שהם לא ישקעו אל תוך הקיש).
  • 10 לאפות את הקיש במשך כ- 45 דקות עד שמשחים קלות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בינונית חד פעמית או תבנית לפאי בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 42.6% 14.2% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב