דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות מכל פרפר חזה עוף)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה מחזה עוף
סנדוויץ` פסטרמה, מישהו?
  • 1 בקערה לערבב את כל מצרכי המשרה.
  • 2 להוסיף את פרפרי חזה העוף השלמים (לתבל עוד לפי הטעם).
  • 3 לגלגל כל פרפר לרולדה ולקשור היטב בחוט מיוחד לבישול.
  • 4 להניח בכלי סגור ללילה במקרר.
  • 5 להוציא מהמקרר, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה, לפזר את הפלפל השחור הגרוס ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להשחמה.
  • 6 לקרר ולחתוך לפרוסות דקות. מתקבלת פסטרמה מושלמת מחזה עוף!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם חזה הודו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 22% 68.5% 8.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב