מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 418 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תשדרגו קצת את סלט המיונז הרגיל
- 1 לבשל את הארטישוק הירושלמי למשך כ- 10 דקות או עד שמתרכך אך לא מדי. לקרר ולחתוך לקוביות קטנות.
- 2 לחתוך את הביצים הקשות והמלפפונים החמוצים לקוביות, להוסיף את האפונה והגזר ושאר המצרכים, ולערבב בעדינות (אפשר להוסיף עוד מיונז לפי הטעם).
- 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.9% |
13.7% |
17.7% |
59.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב