מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 665 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים שכולם אוהבים
- 1 בסיר סוטאז` רחב מטגנים את הפלפלים בשמן עד להשחמה למשך כ- 7 דקות.
- 2 מוסיפים את העגבניות ומערבבים.
- 3 מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים היטב ומבשלים כ- 4 דקות.
- 4 מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים ותפוחי האדמה.
- 5 מוסיפים את התבלינים על גבי הדגים.
- 6 מוסיפים את המים ובעזרת כף מוזגים על הדגים את הרוטב.
- 7 מבשלים על אש נמוכה בסיר עם מכסה למשך כ- 40 דקות (לבדוק מדי פעם ולהעביר עם הכף את הרוטב על תפוחי האדמה והדגים).
- 8 בודקים שתפוחי האדמה רכים והתבשיל מוכן!
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם 1/2 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (לא חובה).
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.5% |
12.2% |
28% |
53.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב