דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון בציפוי שקדים, אגוזים ושום
שניצל פילה אמנון בציפוי מושלם
  • 1 מנקים את הפילטים היטב. אם רוצים "שניצלונים" ולא פילטים שלמים (ראו תמונה מס` 3) ניתן לחתוך בשלב זה כל פילה ל- 4-6 חתיכות לפי הגודל הרצוי.
  • 2 מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל השחור.
  • 3 טורפים את הביצים היטב עם החרדל ומיץ הלימון.
  • 4 מערבבים את השום עם פירורי הלחם, האגוזים, השקדים, גרידת הלימון והפטרוזיליה.
  • 5 מכינים כמו שניצל: טובלים כל נתח באופן יסודי בבלילות הקמח, הביצה ופירורי הלחם בהתאמה.
  • 6 מתיזים מעט ספריי שמן על תבנית ריקה, מניחים את הנתחים המצופים, מתיזים עוד מעט שמן מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות עד להזהבה מצד אחד, הופכים וממשיכים כך עד שהצד השני זהוב (כ- 12 דקות).
  • 7 מגישים מיד עם לימון טרי.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם פילה דג דניס, מוסר או בס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 13% 42.3% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב