דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אצבעות פירה מטוגנות
נישנושי פירה טעימים
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה (על קליפתם) למשך כחצי שעה, לקרר היטב (חובה), לקלף ולייבש היטב בנייר מגבת.
  • 2 לרסק את תפוחי האדמה המבושלים לפירה, לתבל לפי הטעם ולאחד בלישה קצרה.
  • 3 לקמח ידיים ומשטח עבודה ולחלק את הפירה לכדורים.
  • 4 להניח את הכדורים על המשטח ולגלגל בעדינות כל כדור לאצבע.
  • 5 לטבול כל אצבע בביצה, לגלגל בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק למשך כ- 2 דקות או עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת באצבעות הפירה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (כוס שמן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 21.3% 14.2% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב