דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגלילים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילי בצק עלים במילוי תפוחים
מאפה תפוחים טעים ביותר
  • 1 להפשיר את בצק העלים.
  • 2 בינתיים לבשל את התפוחים עם שאר מצרכי המלית עד לריכוכם.
  • 3 לקרר היטב את המלית ולהניח על כל ריבוע בצק עלים כף גדושה.
  • 4 לגלגל את ריבוע בצק העלים, להדק, לחתוך בסכין חדה חתכים קטנים בחלק העליון, למרוח בביצה הטרופה ולפזר את הסוכר.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 24.7% 5.6% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב