מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שילדים אוהבים
- 1 לבשל את הפסטה במי המלח למשך כ- 10 דקות או עד להתרככות.
- 2 לשטוף את הפסטה המבושלת, לסנן, להוסיף את הביצים והתבלינים (הביצים מאחדות את הפסטה), לערבב היטב ולהניח בצד.
- 3 בינתיים לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון, לערבב, להוסיף את כל התבלינים והצנוברים ולבשל תוך כדי ערבוב עד שהבשר מוכן.
- 4 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, להניח בתוכה חצי מכמות הפסטה, לשטח
- את הבשר על הפסטה ומעל לשטח את שארית הפסטה.
- 5 לפזר מעל כמה קוביות מחמאה (לא חובה), לעטוף בנייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות. להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות כ- 5 דקות נוספות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
12.7% |
30.7% |
55.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב