דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קורוקה מהמטבח היפני
טעימות בטירוף ומתחסלות במהרה, צילום: אלונה להב
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם למשך כ- 40 דקות עד לריכוך.
  • 2 מסננים אותם מהמים, מצננים, ולאחר מכן קולפים ומועכים אותם לפירה.
  • 3 במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים בו את הבצל. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מאפיר.
  • 4 מטבלים בסריראצ`ה, מלח ופלפל שחור.
  • 5 מערבבים את תערובת הבשר עם תערובת הפירה, ומצננים במקרר לשעה.
  • 6 על משטח העבודה עורכים 3 קעריות: אחת עם קמח תפוחי אדמה, אחת עם ביצה טרופה ואחת עם פאנקו.
  • 7 בידיים לחות יוצרים 15 כופתאות אובליות קטנות מהתערובת.
  • 8 טובלים כל כופתא בתערובת קמח תפוחי האדמה, מעבירים לביצה ואז מעבירים לפאנקו ומצפים היטב.
  • 9 מטגנים את הכופתאות בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) עד להזהבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. הערך התזונתי לא כולל את רוטב הסריראצ?ה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 22.3% 17.5% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב