גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח יפני | » | קורוקה מהמטבח היפני |
כופתאות תפוחי אדמה ובשר בקר טחון מטוגנות בציפוי פאנקו - במקור עשויים הקורוקה מתפוחי אדמה ובשר חזיר, בגרסה הזו הפכתי את המנה לכשרה עם בשר בקר, 119 קלוריות למנה, 195 קלוריות ל-100 גרם
ניבה קרן אור, חובבת בישול יפני, 14.06.2017
15 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. הערך התזונתי לא כולל את רוטב הסריראצ?ה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות ניבה קרן אור
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 119 | 195 |
חלבונים (גרם) | 4.21 | 6.86 |
פחמימות (גרם) | 14 | 22 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.86 | 1.4 |
שומנים (גרם) | 5.36 | 8.75 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.7 | 1.14 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 22.94 | 37.41 |
נתרן (מ"ג) | 260.95 | 425.46 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.83 | 1.35 |
מים (גרם) | 35.96 | 58.63 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 7.27 | 11.86 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.46 | 2.39 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.96 | 1.57 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.27 | 0.43 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.34 | 11.97 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.29 | 0.47 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.41 | 3.92 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.09 | 0.15 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.09 | 0.15 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.84 | 1.37 |
סידן (מ"ג) | 10.75 | 17.53 |
ברזל (מ"ג) | 0.5 | 0.81 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.02 | 17.96 |
זרחן (מ"ג) | 46.46 | 75.74 |
אבץ (מ"ג) | 0.68 | 1.11 |
אשלגן (מ"ג) | 169.83 | 276.9 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.18 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.09 | 0.15 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.28 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.16 | 0.26 |