דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קורוקה מהמטבח היפני
קורוקה מהמטבח היפני
קורוקה מהמטבח היפני
טעימות בטירוף ומתחסלות במהרה, צילום: אלונה להב

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם למשך כ- 40 דקות עד לריכוך.
  • 2 מסננים אותם מהמים, מצננים, ולאחר מכן קולפים ומועכים אותם לפירה.
  • 3 במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים בו את הבצל. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מאפיר.
  • 4 מטבלים בסריראצ`ה, מלח ופלפל שחור.
  • 5 מערבבים את תערובת הבשר עם תערובת הפירה, ומצננים במקרר לשעה.
  • 6 על משטח העבודה עורכים 3 קעריות: אחת עם קמח תפוחי אדמה, אחת עם ביצה טרופה ואחת עם פאנקו.
  • 7 בידיים לחות יוצרים 15 כופתאות אובליות קטנות מהתערובת.
  • 8 טובלים כל כופתא בתערובת קמח תפוחי האדמה, מעבירים לביצה ואז מעבירים לפאנקו ומצפים היטב.
  • 9 מטגנים את הכופתאות בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) עד להזהבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. הערך התזונתי לא כולל את רוטב הסריראצ?ה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

המתכון באדיבות ניבה קרן אור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)119 קלוריות195 קלוריות
חלבונים4.2 גרם6.9 גרם
פחמימות14 גרם22 גרם
מתוכן סוכרים857.6 מ"ג1,398.3 מ"ג
שומנים5.4 גרם8.7 גרם
מתוכם שומן רווי698.3 מ"ג1,138.6 מ"ג
מתוכם שומן טראנס1.7 מ"ג2.8 מ"ג
כולסטרול22.9 מ"ג37.4 מ"ג
נתרן260.9 מ"ג425.5 מ"ג
סיבים תזונתיים827.2 מ"ג1,348.7 מ"ג
מים36 גרם58.6 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A7.3 מק"ג11.9 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)1.5 מ"ג2.4 מ"ג
ויטמין B141 מק"ג66.9 מק"ג
ויטמין B244.2 מק"ג72.1 מק"ג
ויטמין B3960.6 מק"ג1,566.1 מק"ג
ויטמין B5265.5 מק"ג432.9 מק"ג
ויטמין B6144.7 מק"ג235.9 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B97.3 מק"ג12 מק"ג
ויטמין B120.3 מק"ג0.5 מק"ג
ויטמין C2.4 מ"ג3.9 מ"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין E91 מק"ג148.3 מק"ג
ויטמין K0.8 מק"ג1.4 מק"ג
סידן10.7 מ"ג17.5 מ"ג
ברזל498.7 מק"ג813.1 מק"ג
מגנזיום11 מ"ג18 מ"ג
זרחן46.5 מ"ג75.7 מ"ג
אבץ681.9 מק"ג1,111.8 מק"ג
אשלגן169.8 מ"ג276.9 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות111.7 מ"ג182.1 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 36.5 מ"ג10.6 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 691 מ"ג148.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות170.8 מ"ג278.6 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9159.3 מ"ג259.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 22.3% 17.5% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קאפקייקס שוקולד ללא גלוטן

קאפקייקס שוקולד ללא גלוטן

ממרח חומוס מהיר

ממרח חומוס מהיר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪