דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פולי סויה קלויים בתנור עם שמן זית ומלח ים
נישנוש טבעוני-צמחוני מושלם
  • 1 משרים את פולי הסויה בקערת מים ללילה, מסננים ושוטפים.
  • 2 מערבבים את פולי הסויה עם שמן הזית והמלח.
  • 3 משטחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 200 מעלות טורבו.
  • 4 מערבבים מדי פעם ואופים כ- 40 דקות עד להשחמה קלה (זהירות לא לשרוף, זמן האפייה משתנה מתנור לתנור).
  • 5 מוציאים את התבנית מהתנור ומחכים להתקררות.
  • 6 מאחסנים את פולי הסויה הקלויים בכלי/צנצנת זכוכית אטומה במקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 28% 29.3% 28%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב