דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, מהדריןכשרות
פסטה דלת פחמימה
תודו שלא חשבתם על פסטה כזאת, צילום: עפר בר זיו
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק.
  • 2 לשטח את התערובת על נייר אפייה בתבנית בגודל 25x15 ס"מ.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 5-10 דקות.
  • 4 להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך לרצועות בהתאם לגודל שרוצים.
  • 5 להגיש עם כל רוטב שאוהבים במסגרת מגבלת כמות הפחמימות כמובן.
  • 6 בתיאבון חיוך

מומלץ להגיש עם רוטב שמנת ופטריות: לחמם במחבת שמן זית, להוסיף שן שום כתושה, פלפל לבן וקורט מלח הימאליה. להוסיף 10 פטריות טריות חתוכות, לטגן מעט ולהוסיף חצי גביע של שמנת 38% שומן. לערבב עד לצמצום, למזוג מעל הפסטה ולפזר מעל גבינת פרמזן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 45.7% 36.2% 12.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (1.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב