מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי נימוחה וטעימה
- 1 מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את המיונז. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את גבינת המוצרלה והתבלינים, ובוחשים בעדינות.
- 2 משמנים ומקמחים תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ ויוצקים לתוכה כ- 3/4 מהבלילה.
- 3 מפרקים את הברוקולי לפרחים, מבשלים במי מלח למשך כ- 3 דקות ומצננים.
- 4 מסדרים את פרחי הברוקולי בתבנית (מניחים מעל) ויוצקים את יתר בלילת הפשטידה.
- 5 מפזרים את גבינת המוצרלה מעל, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה. מתקבלת פשטידת ברוקולי ומוצרלה טעימה וקלה להכנה!
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
33.1% |
27.1% |
34.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב