דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטייה מטוגנת במילוי בשר טחון
טורטייה נהדרת לנשנוש ולאירוח
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב.
  • 3 מוסיפים את הפטרוזיליה, הצנוברים והשום, מתבלים לפי הטעם, מבשלים על להבה קטנה ומקררים.
  • 4 מניחים על טורטייה 2 כפות גדושות של תערובת הבשר, מגלגלים בזהירות ומדביקים בביצה טרופה.
  • 5 חוזרים על הפעולה עם יתר הטורטיות ומניחים על מגש.
  • 6 מחממים כוס שמן במחבת (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן), טובלים את הטורטיות בביצים הטרופות ובפירורי הלחם ומטגנים עד להשחמה.
  • 7 מניחים את הטורטיות על נייר סופג. לפני ההגשה חוצים את הטורטיות באלכסון, מסדרים על כלי הגשה ומקשטים כיד הדמיון.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטורטיות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לערך לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 23.3% 11.5% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב