דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות במילוי בשר טחון
יש מישהו שלא אוהב פרגיות?
  • 1 לערבב את בשר הבקר הטחון עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים, ולאחד בתנועות לישה.
  • 2 להניח את הפרגיות על משטח עבודה (ראו מידע נוסף בנוגע לפרגיות), למלא במלית הבשר ולגלגל בעדינות.
  • 3 להדק את נתחי הפרגיות באמצעות קיסמים.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הציפוי, למרוח את הפרגיות ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה מתאימה.
  • 5 לאפות בחום של כ- 200 מעלות במשך כ- 40 דקות או עד שהפרגיות משחימות. להעביר לכלי ההגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קיסמים להידוק.

במתכון כתוב שיש להשתמש בחלקים אכילים בלבד של הפרגיות, אך זה רק לשם דיוק הערך התזונתי. יש להשתמש ב- 6 יחידות של פרגיות גדולות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 27.1% 62.1% 9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב