דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פריטטה תפוחי אדמה, בצל, פטריות וגבינה
את הפריטטה הזו אתם חייבים להכין!
  • 1 מחממים את קוביות תפוחי האדמה במיקרוגל עד לריכוך.
  • 2 מטגנים במחבת גדולה את הבצל בשמן ובחמאה עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מזהיבות מעט, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים לערבב.
  • 4 טורפים היטב בקערה את הביצים עם יתר המרכיבים.
  • 5 מוסיפים את תערובת הביצים למחבת וממשיכים לטגן על אש נמוכה עד בינונית למשך כמה דקות עד שהשוליים מתייצבים.
  • 6 הופכים את הפריטטה על צלחת ומחליקים בחזרה למחבת כדי לטגן את הצד השני (ניתן לאפות את החלק העליון בתנור שבו פועל רק גוף החימום העליון. במקרה כזה מומלץ להתיז מעט ספריי שמן על החלק העליון).
  • 7 מטגנים כ- 2 דקות נוספות, מסירים מהאש, פורסים למשולשים ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 35.5% 27.5% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב