דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 497 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • שוק עוף - 8 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (640 גרם)
    שוקיים של עוף צעיר (ראו הערה)
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
  • קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
  • בטטה - יחידה בינונית (313 גרם)
  • שום - 4 שיניים
  • מים - 4 כוסות - סה"כ (960 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק עוף אמיתי
מרק עוף מזין וטעים
  • 1 לחתוך את כל הירקות לקוביות.
  • 2 לטגן בשמן את שוקי העוף עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הירקות החתוכים, לערבב מדי פעם, להוסיף את המים והתבלינים, ולבשל במשך כ- 20 דקות עד שהמרק מוכן.
  • 4 לפני ההגשה לפזר קרוטונים או שקדי מרק אם אוהבים. מתקבל מרק עוף אמיתי טעים וקל להכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש במבחר ירקות שאוהבים במרק.

הערך התזונתי של שוקי העוף מחושב על פי החלקים האכילים בלבד ולכן כך מופיע במצרכים - יש להשתמש ב- 8 שוקי עוף שלמים. הערך התזונתי לא כולל את הקרוטונים או שקדי המרק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 24.6% 41% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב