דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרסק במעבד מזון עם דיסקית גירוד גס את התפו"א (אני מעדיפה את הסוג הורוד) ו- 2 בצלים (עדיף סגולים, הם פחות חריפים).
  • 2 להעביר לקערה גדולה ולהוסיף 2 ביצים גדולות שלמות, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הטעם, שליש כוס שמן ואת חצי כוס הקמח (עדיף קמח מרמולייט).
  • 3 לערבב היטב - אם יש נוזלים, להוסיף טיפה קמח.
  • 4 לשטח בתבנית פיירקס משומנת ולאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס, עדיף בטורבו כ- 30 דקות.
  • 5 לקראת סוף האפייה - לפזר פירורי לחם מתובלים ללא גלוטן (עדיפות לפירורי לחם "פז") ולאפות כ- 5 דקות נוספות להזהבה יפה.
  • 6 לאכול חם ובתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להמיר את תפוחי האדמה בבטטות - יוצא מדהים. ניתן להמיר באטריות אורז עבות (לאחר השרייה במים חמים עד שהן שקופות).

לארוחה חלבית - אפשר להוסיף גבינה בולגרית מגורדת או גבינה צהובה פיקנטית בתוך העיסה או מעל המאפה לטעם מעושן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17.6% 8.3% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב